Poze Sistem de inregistrare a vitezei vantului Winddatalogger

     
Pin It


Sistem de inregistrare a vitezei vantului Winddatalogger

Cod: wdlv

Pret vechi: 4.312 RON Reducere 10%

Pret nou: 3.881 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Specificatii


Acest sistem este vandut ca “echipament de testare” pentru aplicatii industriale si comerciale. Este destinat pentru intretinere, cercetare, evaluare, simulare si alte aplicatii analitice sau stiintifice. Este compus din:

Inregistrator de date impreuna cu cutie impermeabila cu alimentare de la retea sau 8 baterii 1,5V R20 (neincluse, care pot alimenta sistemul 30 zile in cazul in care reteaua cade) , 1 anemometru si card memorie 2Gb SD.

Setul contine 7,5 m cablu de legatura dintre senzorul de vant (anemometru) si inregistratorul de date (data logger), a carui lungime poate fi marita dupa nevoia utilizatorului (cablu de retea mufat care se poate procura din orice magazin de computere la lungimea dorita). Se poate realiza o interfata RS-232 pentru conectarea la PC prin simpla legare a unui cablu cu interfata RS232 la bornele corespunzatoare.

Este potrivit mai ales pentru zone urbane.

Descriere sumara:

Inregistratorul de date este proiectat pentru a furniza o solutie disponoibila si usor de utilizat pentru evaluarea vintului in diferite locatii si monitorizarea performantelor generatoarelor eoliene. El inregistreaza viteza vantului, rafala maxima, timpul si data, tensiune baterie, si alti parametrii importanti ai vantului. Acest inregistrator suporta cu usurinta atat aplicatii de monitorizare simpla cat si complexa. El poate fi utilizat pentru a inregistra viteza vantului de la un singur anemometru sau poate fi utilizat pentru studii complexe care implica mai multi senzori de vant sau alt tip.

Inregistratorul inregistreaza direct pe un card de memorie SD™ (Secure Digital) pentru a furniza perioade de inregistrare aproape nelimitate. Un card SD™ necostisitor de 1 Gb va stoca date timp de peste un an la un interval de 30 secunde. Acesta inseamna doar cateva drumuri facute pentru a extrage datele . Pentru a incepe inregistrarea, tot ce trebuie facut este sa se introduca cardul in inregistrator.

Utilizarea datelor inregistrate este simpla. Cardul de memorie este introdus intr-un cititor de carduri atasat la un port USB aflat pe computer (Windows, Macintosh sau Linux) si este aratat ca un director. Pentru a vedea datele si a le multiplica se face simplu click pe foaia de date corspunzatoare cu ziua care intereseaza. Se poate utiliza Microsoft Excel sau alt program asemanator pentru a vizualiza, afisa grafic si analiza datele despre vant. Formatul datelor este document, deci poate fi utilizat in software-ul propriu sau importat intr-o baza de date.

Interval de inregistrare selectabil: 5...60.000 secunde (30 secunde este ideal)

Afiseaza viteza si rafala.

Unitati de afisare viteza vant: mph, km/h, m/s

Viteza minima a vantului pentru pornirea anemometrului: aproximativ 2 mph

Viteza maxima a vantului masurata de anemometru: peste 100 mph

Intervalul de temperatura de functionare: -40…+80 ºC

Material anemometru: aluminiu+plastic

Fabricat in USA

Se pot adauga cu cost suplimentar si alti senzori: temperatura, umiditate, radiatie solara, presiune atmosferica etc.

Exista posibilitatea conectarii la PC cu ajutorul unui cablu RS232 (neinclus) si un software oferit gratuit.

0722210523 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Sisteme de inregistrare a vantului

Producator: APRS World LLC

Cod produs (SKU): wdlv


  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?